Neue Schule

logo

 

Neue Schule erottuu

Neue Schule -tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Olemme keskustelleet asiakkaidemme kanssa, ottaneet oppia aiemmista tapahtumista, ajatelleet ratsuasi ja tulevaisuudensuunnitelmiasi ja perustaneet maineemme sille, että sinä ja hevosesi mieluusti työskentelette ja viihdytte yhdessä.

Yhtiön perustaja Heather Hyde käynnisti 1990-luvun lopulla yhden ensimmäisistä Britannian kuolainvuokraamoista havaittuaan omakohtaisesti miten vaikeaa oli löytää kunnon ratkaisuja kuolainongelmiin. Perinteisen ja arvostetun hevosvarustetuotannon ollessa laskusuunnassa Britanniassa, Heather päätti yrittää parantaa tilannetta tuomalla markkinoille huolella suunniteltuja, perinteisiä malleja noudattavia sekä täysin uudistettuja kuolainmalleja, joiden valmistuksessa oli huomioitu myös ratsastajien ja ratsujen toiveet ja tarpeet.

Tämä ’uuden koulukunnan’ (”Neue Schule”) ajattelutapa ruumiillistuu tuotteidemme hienostuneessa muotoilussa ja huippuluokan materiaaleissa. Kenties kehitystyömme auttaa elvyttämään klassisen hevostenkäsittelyn taidon, josta jo muinaiset kreikkalaiset kertoivat.

Valmistajan sivut www.nsbits.com

Neue Schule tuotekatalogi (englanniksi)

Katso tästä Neue Schule -tuotteet EquusCaren verkkokaupassa