Thunderbrook Equestrian

Ei alfaa, melassia, sokerijuurikasta, soijaa tai premixejä.

Miksi me olemme erilaisia?

Thunderbrook on Iso-Britannian ainoa rehunvalmistaja jota koskee kaikki seuraavat väittämät:

–        Emme käytä ylijäämätuotteita, ei halpoja vaihtoehtoisia ainesosia, täyteaineita, sideaineita, pelletointiaineita, säilöntäaineita tai synteettisiä mikroravinteita

–        Käytämme vain korkealuokkaisimpia aktiivisia ainesosia. Kun sisällytämme rehuun probiootteja, prebiootteja ja yrttejä, käytämme niitä niin isoissa määrin, jotta ne ovat tehokkaita. Emme siis lisää niitä vain mukanaolon merkiksi

–        Käytämme vain ainesosia, joita on käsitelty mahdollisimman vähän, jolloin haitallisia aineita on mahdollisimman vähän. Mahdollisuuksien mukaan käytetty täysin orgaanisia tai lähes orgaanisia ainesosia. Suurin osa ainesosista on valittu niin, että niiden kanssa on käytetty mahdollisimman vähän torjunta-aineita, sellaisten raaka-aineiden kohdalla, joiden taloudellinen käyttö täysin orgaanisena on kielletty.

–        Meidän rehut ja lisäaineet on kehitellyt asiantuntija biokemistit ja ravitsemusterapeutit, joilla on monien vuosien kokemus hevosista ja eläimistä. Käytämme myös Iso-Britannian parhaimpien asiantuntijalaboratorioiden palveluita, joista meillä on pääsy hienoimpiin formulointiohjelmistoihin, joiden mukaan voimme mukailla rehujen täydennykset parhaiten.

–        Osallistumme jatkuvaan tutkimus- ja ruokintakokeiluohjelmaan, jonka avulla voidaan kehittää ja tuottaa uusia rehuja ja lisäravinteita sekä takaamaan tuotteiden paras mahdollinen laatu.

–        Yli 90% uusista asiakkaistamme kokeilevat rehuamme suositusten pohjalta, sen sijaan että markkinoisimme ja myisimme rehuja suoraan asiakkaalle – Tuotteet laatu sekä toimivuus puhuu puolestaan.

–        Kaikki rehumme ja lisäravinteemme on kehitetty parhaimpiin mahdollisiin käyttöasteisiin, eivätkä ne perustu ainoastaan vähimmäissuosituksiin.

–        Olemme yksityisomistuksessa oleva täysin itsenäinen yritys

Emme halua myydä sinulle vain ”rehua pussissa”. Haluamme sinun ymmärtävän mitä ainesosia ja miksi käytämme rehuun, miten ne toimivat parhaiten jotta voit optimoida hevosesi kokonaisvaltaisen terveyden.

Thunderbrook tuotteet EquusCaren verkkokaupassa

Valmistajan sivut