OneK

OneK ratsastuskypärien ominaisuudet ovat uusinta tekniikkaa. Innovatiivinen muotoilu sekä maksimaalinen turvallisuus ja mukavuus!

OneK-kypärät koostuvat polykarbonaatista ja etukäteen ABS-yhdistelmäruiskuvalettuun ulkokuoreen, joka on yhdistetty EPS-päällysteeseen. EPS-päällyste on pääosana iskunkestävyydelle kypärässä. OneK käyttää vain korkealaatuisinta EPS-päällystettä, jonka tiheys takaa kypärälle täydellisen iskunkestävyyden. (EPS-päällystettä käytetään mm. moottoripyöräkypärissä)

VG01 sekä uusimman standardin mukaisesti EN1382-2017 hyväksytty.

OneK-kypärä tarjoaa sinulle erittäin korkean ilmanvaihdon, kaksi edessä, kaksi sivulla, yksi takana sekä kaksi keskilinjassa. Kypärässä on täydellisesti pehmustettu kiinnitys synteettisellä mokkavuorella, koukku- ja silmukkasäätö ja nopea tex-solki leuan alla.

OneK-kypäria on saatavilla kahdella eri kuorikoolla. Käyttämällä OneK-lineriä, joka on saatavissa koissa XS-XL, voit saavuttaa täydellisen istuvuuden kypärälle, juuri sinun päähäsi sopivaksi. OneK-vuoraus on valmistettu pestävästä sekä nopeasti kuivuvasta kankaasta; se siirtää kosteutta sekä on anti-mikrobinen.

OneK-kypärät ovat täydellisen synergisiä kehittyneen teknologian ja esteettisen miellyttävän muotoilun välillä. Kypärät on suunniteltu niille, joilla on tarpeeksi ominaisuuksia, designia sekä mukavuutta. OneK-kypärillä on maailman parhaimmat ominaisuudet. Kiiltävä, matta, mokka yhdistettynä aitoihin Swarovskin kiviin. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Täytteet (liner) sovitetaan yksilöllisesti käyttäjän mukaan.

Kuori 1 Linerin koko XS-M

Kuori 2 Linerin koko L-XL

TAKUU:

Mikäli kypäräsi hajoaa vuoden sisällä ostopäivästä, palauta se ostamaasi liikkeeseen tai meille EquusCarelle kuitin ja tapahtumaselostuksen kera. Me lähetämme kypärän Eldoradolle tutkittavaksi ja kun vaurio todettu, annetaan sinulle 35% alennus uuden vastaavan kypärän hinnasta (muista SRL:n vakuutus myös -100€ – Lisäturvalla enemmän!). Muista! Älä koskaan ratsasta rikkoutuneella kypärällä!

Takuu on voimassa 1 vuoden ostopäivästä ja koskee vain EquusCarelta tai jälleenmyyjiltämme ostettuja kypäriä 07/2018 jälkeen.

oneK Suomessa

Valmistajan sivut