Julian & Jones

Logo-jj-def-250flatten-definitief-1c

JULIAN & JONES®in perustivat dynaaminen ryhmä ihmisiä joilla on intohimo hevosiin. Jokainen heistä on harjoittanut hevosurheilua huipputasolla ja heillä on laaja kokemus ammattimaisesta hevosravitsemuksesta.

JULIAN & JONES® -ryhmä on havainnoinut, neuvonut ja työskennellyt kasvattajien, kouluttajien ja ratsastajien kanssa kaikkialla maailmassa . Tämän syvällisen tietämyksen yhdistäminen laajaan ja jatkuvaan yhteistyöhön eläinlääkäreiden sekä lääkealan ja sääntelyasiantuntijoiden kanssa on mahdollistanut JULIAN & JONES®in kehittää ainutlaatuinen valikoima tuotteita, jotka erottuvat edukseen omassa segmentissään.

Jokainen JULIAN & JONES® -tuote on laajasti testattu ennen käyttöönottoa. Käytämme parasta saatavilla olevaa teknologiaa takaamaan optimaalisen tehokkuuden tuotteillemme. Laatu- tai turvallisuuskompromisseja ei ole tehty. Pakkaukset on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi.

Olipa hevonen hyvässä kunnossa ja haluat optimoida sen suorituskyvyn, tai jos se kärsii jostain tietystä terveysongelmasta ja tarvitsee lisäravintoa tai haittojen ehkäisyä, tai mahdollisesti haluat vain joitakin yleisiä neuvoja…

JULIAN & JONES® auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun jokaiseen tilanteeseen. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset neuvoja!

Valmistajan sivut www.julianandjones.com

Katso tästä Julian & Jones-tuotteet EquusCaren verkkokaupassa